Cum stim deja, pentru a cumpara, vinde criptomonede ai nevoie de platforme specializate de tranzactionare. La ora actuala exista o multime de astfel de platforme speciale, unde zilnic avem mii de utilizari care initiaza tranzactii cu diverse criptomonede. Unele sunt mai noi, altele mai vechi, unele mai sigure, altele care ridica anumite semne de intrebare.
Binance este probabil prima astfel de platforma moderna foarte sigura, care are si propria sa criptomoneda, BNB. Cu ajutorul BNB poti plati pentru diverse taxe de pe platforma, cele de tranzactionare, de retrageri, de listare. Primesti si discount daca folosesti moneda virtuala BNB, asa ca ai numai de castigat, discount ce ajunge si la 50%.
Binance este o platforma foarte populara printre cei care cumpara si vand criptomonede, s-a dezvoltat foarte mult de la lansare si este accesata de zeci de mii de utilizatori. Interfata simpla si curata, limbile multiple disponibile, viteza de procesare mare, toate acestea atrag utilizatorii ca un magnet. La inceput, Binance avea „creierul” in Hong Kong, termenii de utilizare sunt inca reglementati de legislatia de acolo.
Binance mai are si propria platforma ICO care permite doar celor care detin BNB sa investeasca in ICO-uril listate acolo, si ICO-urile dureaza mai putin de 60 de secunde.
Binance incorporeaza o structura nu atat de transparenta ca in cazul altor platforme, insa ai taxe reduse la cumparare, o baza uriasa de criptomonede pe care le poti folosi la tranzactionare, servicii extra numeroase. In plus, multe monede, tokenuri care au ICO de curand vor fi listate pe Binance. Volumul de tranzactii de pe Binance e urias, asa ca te poti baza oricand pe serviciile lor, pe preturile mai bune si pe ordine de vanzare/cumparare onorate mai rapid.
Ce ai de facut ca sa iti deschizi un cont pe platforma Binance?
1. Mergi pe site-ul Binance si cauti formularul de inregistrare. Il gasesti rapid, dai click pe Register, tab-ul cu acest nume, din coltul dreapta, completezi toate informatiile solicitate. Poti sa ai si parola abritrara ca sa iti securizezi mai bine contul. De obicei completarea campurilor dureaza pana in doua minute si ti se cer date de identificare si pentru crearea unui cont de user. Un click pe Register iti va trimite imediat un e-mail cu link de validare. Dai click pe link-ul din e-mail sau introduci codul primit si ai activat contul. Trebuie sa introduci si numar de telefon, parola, Referral ID, sa fii de acord cu Termenii si Conditiile si sa dai click pe Create Account;
2. Activarea autentificarii in doi pasi (2FA). La prima logare ti se va cere sa activezi autentificarea in doi pasi. Completezi si acolo formularul solicitat, adrese de e-mail, numar de telefon pentru validare conectare, logare si la final dai Finish si ai terminat.
3. Logarea in contul tau Binance. Cu numele de utilizator ales si parola te poti loga mai apoi in contul tau ori de cate ori vrei sa faci o tranzactie pe platforma.
Cum te inregistrezi in aplicatia Binance?
1. Deschizi aplicatia Binance si dai tap pe Log In, Register. Alegi Register, adaugi adresa e-mail, parola pentru cont, Referral ID, agreezi termenii si conditiile. Daca ai primit o recomandare de la un prieten e bine sa ai la indemana Referral ID-ul sau;
2. Completeaza puzzle-ul de securitate pentru verificarea securitatii cu atentie;
3. Verifica adresa de e-mail folosita la inregistrarea in aplicatie. Introdu codul de verificare in 10 minute in aplicatie.
4. Activeaza autentificarea in doi pasi (2FA) pentru o securitate si mai buna. Binance suporta Google si SMS pentru autentificare. Ai grija sa ai deja completa verificarea identitatii tale.
Cum initiezi un depozit din contul tau Binance?
1. Mergi la pagina Depozit din contul tau. Gasesti Depozitele in tabul Fonduri din partea dreapta sus a interfetei de administrare.
2. Selectezi moneda virtuala in care vrei sa ai depozitul. Dai click pe butonul depozit corespunzator monedei selectate;
3. Transferi monedele la adresa generata. Adresa e generata in functie de moneda aleasa si apare automat;
4. Verifici istoricul depozitului in Fonduri, Depozite si Retrageri, tab-ul respectiv. Asa vezi toate depozitele si monedele virtuale pe care le ai deja. E important de retinut aici ca istoricul reflecta toate activitatile legate de depozit si e disponibil in permanenta, poti sa il folosesti ca sursa de referinta daca ai nevoie vreodata de date legate de depozitele tale in criptomonede.