La ora actuala, in piata, sunt peste 5.000 de criptomonede, fiecare avand potentialul sau. Asa ca e si firesc sa exista o multime de oamenei care isi doresc sa investeasca in criptomonede cu gandul la profit. Cererea de criptomonede e una foarte mare, tranzactionarea se face relativ usor fie pe platforme specializate, cu ajutorul aplicatiilor dedicate sau prin intermediul brokerilor.
Dintre cele trei variante de luat in calcul pentru tranzactionarea de criptomonede ultima este si cea mai comoda si mai sigura pentru cei care vor sa castige de pe urma criptomonedelor.
Taxele, comisioanele sunt mai mari decat in cazul unor platforme, insa te bazezi pe cineva care are experienta si stie ce face, care iti poate oferi si ponturi si te poate ajuta sa castigi mai mult decat o faceai pe site-urile specializate in tranzactionarea de criptomonede.
La o simpla cautare pe Internet vei gasi multi brokeri care te vor ajuta cu tranzactionarea, insa nu toti sunt de incredere si cu siguranta nu toti au si priceperea si experienta necesara pentru a avea un castig si un profit sigure de fiecare data. La ce trebuie sa fii atent cand iti alegi un broker specializat in tranzactionarea de criptomonede?
Factori importanti de luat in seama cand alegi sa colaborezi cu un broker
Sustinere financiara cat mai solida. Brokerul tau trebuie sa aiba un capital consistent ca backup, baza. Asa stii ca toate criptomonedele tale sunt mereu in siguranta si brokerul nu va da faliment. E bine sa te interesezi, sa intrebi de la inceput si sa te feresti de cei care nu au sustinere financiara aproape deloc daca nu vrei sa pierzi si tu odata cu ei.
O platforma pentru tranzactionare excelenta. Orice broker bun are o platforma de tranzactionare bine pusa la punct, usor de folosit, cu o serie de caracteristici avansate. Asa iti vei putea gestiona mai usor conturile, vei putea face oricand analize tehnice, vei putea tranzactiona criptomonede in siguranta, vei avea acces la toate stirile si informatiile esentiale depre criptomonede. Platforma trebuie sa fie in stare sa se adapteze si sa aiba raspunsuri prompte in functie de volatilitatea monedelor tranzactionate.
Credibilitate, experienta, fiabilitate. Pe toate trei trebuie sa le gasesti la broker si sa poata sa le dovedeasca in practica. Poti testa toate aceste caracteristici ale unui broker cautand informatii despre el, despre serviciile sale, intreband si citind pareri peste tot pe unde poti si ai acces. Doar cand esti convins de tot ce auzi si vezi si la altii poti sa iei o decizie finala si sa incepi colaborarea cu el.
Serviciile relatiile clienti oferite de catre broker. Tranzactionarea criptomonedelor se poate face non-stop. Asa ca daca sunt probleme trebuie sa ai la dispozitie brokerul non-stop. E bine sa existe mereu o echipa care lucreaza alaturi de broker si care iti poate oferi suport in orice moment ca sa nu risti sa pierzi totul intr-o secunda sau sa nu poti face ce vrei cu criptomonedele tale.
Comisionare si suport tehnic permanent
Comisioane si taxe. Atentie la comisioanele si la taxele pe care le are brokerul. Ele sunt oricum mai mari decat in cazul platformelor de tranzactionare. Trebuie sa existe transparenta, ar fi bine sa discuti de la inceput cu brokerul despre toate si sa intelegi foarte bine cand se aplica si cum se aplica.
Procesul de inregistrare. Procesul de inregistrare iti poate spune multe despre broker. Trebuie mai intai sa discuti cu el despre inregistrare, sa vezi cum decurge procesul, ce ti se cere, daca e nevoie de anumiti bani in tot acest proces. Atentie si la securizarea procesului de inregistrare in platformele brokerilor, mai ales daca ai multe date sensibile personale de completat. Certificatele SSL sunt obligatorii si trebuie sa le cauti pe site-uri sau sa discuti despre prezenta lor cu brokerii alesi. Certificatele SSL iti garanteaza ca toate informatiile personale introduse in platforma sunt in siguranta si nu vor cadea in mainile hackerilor.
Suportul tehnic. Totul se desfasoara on-line cand vine vorba despre tranzactionarea criptomonedelor, asa ca se poate intampla orice, oricand. Suportul tehnic e foarte important, trebuie sa discuti cu brokerul, sa vezi in ce consta, daca e permanent. Multi brokeri nu il pot oferi mereu sau deloc, asa ca e bine sa ii ocolesti acestia si sa te bazezi doar pe cei care au si firme specializate alaturi care le pot rezolva orice fel de problema tehnica.
Tranzactionarile demo. Ca sa vezi cat de bun este un broker si daca poti avea incredere in el pe mai departe ii poti cere o tranzactionare demo. Nu ai nimic de pierdut, vezi cum se comporta, ce face, cat de bine face, ce fel decurge o tranzactionare obisnuita, ce decizii se iau si cum anume, cat de rapida e reactia brokerului. Asa te convingi mai usor de calitatea lui si de profesionalismul sau si iei cea mai buna decizie mereu. Alege doar acei brokeri care pot sa ofere astfel de demonstratii si care pot dovedi foarte usor de ce sunt in stare si cat de mult te vor putea ajuta sa obtii venituri excelente si profitul dorit.