Cele mai bune si mai utile aplicatii blockchain pentru Android

author
3 minutes, 27 seconds Read

Blockchain este tehnologia de vom avea nevoie tot mai mult in viitorul apropiat. Pentru ca e atat de utila si dezvoltatorii de aplicatii pentru Android au inceput sa o foloseasca tot mai des, lansand pe piata o serie de aplicatii blockchain cu utilitate imediata. Aplicatiile blockchain sunt mai mult pentru tranzactionare si monitorizare, urmarirea unor anumite aspecte, date legate de criptomonede si de blockchain.

Tot mai multi dezvoltatori de aplicatii pentru mobil au adoptat si folosit tehnologia blockchain. De ce e atat de utila si cautata aceasta tehnologie in randul dezvoltatorilor cu experienta? Pentru ca discutam despre promptitudine, acuratete, consecventa, despre reducerea timpilor de tranzactionare, despre transparenta, despre securitate imbunatatita si despre control total asupra detaliilor legate de tranzactii. Plus ca nu e nevoie de aprobari, de alte tehnologii aditionale.

Cu aceste avantaje nu e de mirare ca in ultimii ani am avut o multime de aplicatii blockchain pentru mobil pentru a putea tranzactiona si vedea orice fel de detalii legate de criptomonede si blockchain direct de pe dispozitivele mobile. Cele mai interesante si mai populare variante de aplicatii blockchain pentru Android le veti descoperi in lista de mai jos.

Blockchain.com. Este o aplicatie blockchain simplu de folosit pe orice dispozitiv mobil, are interfata intuitiva, ce permite interactiune rapida si ofera raspuns imediat la input. Clientii din cele peste 200 de tari pot solicita plati in criptomonede rapid si simplificat, sunt disponibile opt limbi internationale si suport in acele limbi. Odata ce ai accesat aplicatia si o ai instalata poti sa cumperi si sa vinzi bitcoin cat doresti, ai preturi si estimari in timp real, grafice diverse cu istoricul preturilor pentru criptomonedele dorite, plus autentificare in doi pasi pentru siguranta sporita.

Brave. Poate ai auzit deja de Brave, un browser care promite sa te scape de reclame si tot felul de trackere. A fost dezvoltat de experti in blockchain, sta foarte bine la partea de transparenta si siguranta, modelul de reclame on-line si castiguri din ele e total schimbat. Ai wallet inclus in aplicatie, poti sa intri in lumea criptomonedelor in siguranta, primesti si blocker de scripturi si navighezi sigur oriunde doresti pe internet.

OpenChain. Este o tehnologie tip registru distribuit cu sursa deschisa. Se preteaza pentru organizatii care isi doresc un management mai bun si emitere de active digitale intr-o maniera sigura, robusta si scalabila. Designul e modular, instanta serverului e personalizabila, scalabilitatea e garantata, este imuabil si ierarhic, exista API de sine statator si unificat, aplicatia se bazeaza pe blockchain descentralizat si foarte sigur.

Civic. E o aplicatie excelenta pentru android bazata pe Bitcoin. Identitatea se valideaza via portofelul electronic Civic, logarile, cumparaturile, accesul in diferite spatii, stocarea, trimiterea si primirea de bitcoin devin extrem de simple si sigure.

Printre caracteristicile de top ale Civic se numara si identitate verificata reutilizabila, managementul cheilor private bazat pe identitate, confidentialitatea datelor internationala, flexibilitate mare oferita, inrolare automata, stocare sigura de monede virtuale, transferuri peer-to-peer mai bune.

Coinigy. E o aplicatie pentru tranzactionare si portofolii, un tool de management bitcoin extraordinar. Ai date despre piata in timp real, instrumente ce iti ofera grafice detaliate, dar si performante foarte bune pe orice fel de dispozitiv. Conturi API pentru schimburi, tranzactii via o singura aplicatie, live streaming pentru preturi si date legate de criptomonede sau interfata personalizabila, stiri si alerte verificate legate de criptomonede, iata doar cateva avantaje si particularitati ale Coinigy.

BitExchange. Incepi tranzactionarea de Bitcoin in timp real si imediat cu aceasta aplicatie, iti imbunatatesti afacerea si ai performante excelente pe termen lung. Ce iti ofera aplicatia? Un mai bun management al lichiditatii, optiuni de tranzactionare, schimburi P2P, script de tranzactionare extrem de sigur, layer API sofisticat pentru a adauga rapid noi ALT-COINS, dar si un design modular si securizat.

Steem. Este o aplicatie blockchain nativa pentru comunicarea cu blockchain STEEM. Aplicatia e una de tip social blockchain care incurajeaza formarea de comunitati si ajuta la obtinerea de venituri imediate pentru afaceri. Tranzactionarea e rapida si sigura, aplicatiile sociale pot fi gestionate usor la scara, tranzactiile sunt gratuite, sistemul din spatele sau e descentralizat 100%, aplicatiile ruleaza foarte bine, numarul de tranzactii procesate e mai mare ca in cazul altor aplicatii asemanatoare.

Articole recomandate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *