Platforme de tranzactionare a criptomonedelor sigure, recomandate pentru incepatori sau avansati

author
3 minutes, 2 seconds Read

Sunt la moda astazi si e foarte usor sa inveti cum se folosesc si ce ai de facut pentru a castiga foarte bine pe termen lung. Discutam astazi despre platforme de schimb valutar digital si tranzactionare de monede virtuale pentru alte active, bani Fiat, alte monede din mediul digital. Aceste crypto exchange-uri accepta si plati cu cardul, transferuri bancare, forme de plata in schimbul unor criptomonede. Care sunt cele mai bune pentru incepatori sau avansati si ce avantaje ofera? Raspunsul la aceasta intrebare si alte curiozitati il veti descoperi in randurile ce urmeaza.

Crypto exchange-ul seamana mult cu un broker on-line, ai instrumente pentru a cumpara si vinde monedele digitale, dar poti si converti criptomonede si NFT-uri. In functie de experienta si de ce fel de platforme de tranzactionare alegi poti avea preturi si viteze competitive la tranzactionare, la retrageri, dar si produse financiare specializate, totul pentru a atrage clientii si a favoriza tranzactionari cat mai multe pe platforma.

In continuare prezentam o lista de astfel de platforme pe care poti incepe tranzactionarea criptomonedelor, avand beneficii foarte multe in functie de experienta ta si de monedele virtuale alese la tranzactionare.

Coinbase. Interfata este intuitiva, e simplu de folosit, cumpararea activelor e simplificata, sunt disponibile si materiale educationale, informative, plus o selectie suficient de mare de criptomonede de tranzactionat. Desi taxele pot sa fie ceva mai mari spre deosebire de cele practicate de alte platforme de tranzactionare, Coinbase ramane o alternativa excelenta pentru incepatori.

Navigarea in platforma e foarte usoara, intrarea in lumea tranzactionarii de monede virtuale pentru investitorii noi e mai mult decat accesibila. Cei care acceseaza materialele educative sunt recompensati in diverse criptomonede. Cele patru tipuri de autentificare in doi pasi garanteaza siguranta utilizatorilor si a platformelor, utilizatorii pot sa isi tina fondurile intr-un seif virtual pentru a retrage banii virtuali cand doresc.

Kraken. Pentru utilizatorii avansati si cei care stiu deja cum functioneaza tranzactionarea de criptomonede exista Kraken. Interfata este personalizabila, tip all-in-one, datele despre piata apar in timp real, sunt si detalii despre tranzactionarea in marja disponibila, taxele sunt mai reduse, securitatea este una de top.

Instrumentele de tranzactionare sunt robuste, foarte simplu de folosit oricand. Ai la dispozitie peste 230 de criptomonede, ecosistemul digital este cel mai sigur pentru tranzactionarea criptomonedelor. Varianta Pro adauga si mai multe instrumente pentru tranzactionarea complexa. Se pot alege oricat de multe module de tranzactionare din interfata, se pot redimensiona, muta, rearanja pentru un layout ideal. Din 2011, de cand e on-line, platforma nu a avut nicio problema de securitate.

Bitstamp. Are printre cele mai mici taxe de tranzactionare, are suport pentru monede fiat multiple, fondurile acumulate pot fi retrase in 24 de ore, numarul de criptomonede oferite este redus. Transferurile ACH sunt gratuite, retragerile pentru criptomonede virtual au taxe reduse foarte mult. Utilizatorii cu un volum al tranzactionarilor pe 30 de zile de sub 1000 dolari nu trebuie sa plateasca deloc pentru tranzactionari. Securitatea si transparenta sunt garantate, Bitstamp a fost primul schimb valutar de criptomonede si platforma care a primit licenta de la o institutie de plata in U.E.

Bisq. Cand vine vorba despre descentralizare, Bisq ramane in topul alegerilor. Monede traditionale si criptomonede diferite, metode de plata diverse, proces de verificare scurt. Platforma este open-source, nu se limiteaza suportul pentru monedele tranzactionate. Tranzactionarea este centralizata, mediul in care se realizeaza aceasta este descentralizat. Utilizatorii nu vor trebui sa introduca informatii personale sensibile ca sa inceapa tranzactionarea pe platforma, dar gasesc mereu multe variante de criptomonede de tranzactionat, inclusiv Cardano, XRP sau Dogecoin.

Pe securitate platforma sta foarte bine, suporta semnaturi multiple, sisteme de securizate a depozitelor, controlul asupra fondurilor e total, ambele parti actioneaza onest in timpul procesului de tranzactionare.

Articole recomandate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *