Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/enter/public_html/include/configurare.php on line 28

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enter/public_html/include/configurare.php:28) in /home/enter/public_html/include/header.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enter/public_html/include/configurare.php:28) in /home/enter/public_html/include/header.php on line 3
EnterClick.ro - Tutorial EnterClick - Cum sa faci trafic rapid pe site-ul tau!

Invata sa folosesti sistemul EnterClick.ro!

Dupa ce te-ai inregistrat pe site, ti-ai activat contul accesand cheia de validare din adresa de email, totul devine foarte simplu si va este explicat aici pas cu pas.

Dupa ce te-ai logat trebuie sa intri in sectiunea Click exchange pe care o gasesti in meniul din partea stanga undeva sub link-ul de prima pagina. In centrul paginii iti va aparea un meniu cum e in imaginea de mai jos:

tutorial

1. Unde apare numarul 1 in poza aveti o optiune care va face accesarea mult mai usoara a tuturor site-urilor afisate(Atentie: dupa cum se poate vedea la numarul 2 sunt afisate doar 14 linkuri din totalul de 63 cum figureaza la numarul 3, astfel sunt deschise toate cele 14 linkuri, nu toate cele 63). Pentru ca optiunea deschide-le pe toate sa functioneaza trebuie ca popurile sa fie activate pentru acest site pe browser, in internet explorer va apare sus o linie de o culoare galben deschis pe care trebuie sa dati click si sa alegeti Always allow pop-ups for this site, eu personal va recomand mozilla firefox pe care o puteti descarca de aici.

Dupa ce ati dat click pe Deschide-le pe toate va apare un mesaj de confirmare ca in imaginea de mai jos si trebuie sa dati ok!

tutorial

Pe firefox urmatorul pas va arata ceva de genul(vezi imaginea de mai jos), nu trebuie sa va speriati pentru ca dupa ce ati ales optiunea sa le deschideti pe toate va apar multe taburi deschise, asteptati sa se incarce toate, dupa care...

tutorial

...daca nu doriti sa navigati pe site-urile respective le inchideti rand pe rand ca in imaginea de mai jos, pana ajungeti iar la pagina de enterclick. Eu va recomand sa rasfoiti toate site-urile vizitate pentru ca din orice site aveti ceva de invatat.

tutorial

Acum dupa ce ati ajuns la pagina de enterclick trebuie sa fiti atenti la noile statistici afisate, si sa vedeti ca de fapt nu s-au deschis toate site-urile 63 si mai aveti inca 49!

tutorial

Pasii de mai sus se vor repeta pana cand in pagina de click exchange va arata ca in imaginea de mai jos

tutorial

Pentru fiecare site vizitat veti primi 1 credit. Pentru fiecare credit veti primi 1 vizita de la ceilalti useri din sistem.Daca nu mai aveti credite site-ul dumneavoastra nu mai apare si astfel nu mai primiti vizite, de aceea e necesar sa intrati de minim 2 ori pe zi, odata dupa ora 09.00 si odata dupa ora 21.00 pentru a accesa toate site-urile din sistem(in fiecare zi dupa aceste ore apar toate site-urile care sunt inscrise si ale caror useri au credite). Puteti vedea cate credite detineti in partea stanga sub link-ul de click exchange.

tutorial

Fiecare isi poate adauga 3 link-uri in sistem, fie ca e site personal, facebook, twitter, hi5, blog, forum, chat, etc, etc... in sectiunea linkurile mele ce se afla sub alte setari, trebuie sa va adaugati pe rand link-urile dumneavoastra, in cazul in care mai aveti link-uri disponibile in pagina de click exchange ve-ti primi aceasta notificare!

tutorial

Va multumesc pentru atentia acordata si sper ca acest site sa va aduca trafic si cati mai multi vizitatori pe site-urile dumneavoastra. Nu uitati ca inainte de toate pentru a primi trebuie sa oferiti.

Afacerile sunt de doua feluri: pe net sau deloc!

Deoarece aceasta "piata de desfacere" enorma "Internetul" acapareaza din ce in ce mai multe domenii de activitate e important ca odata cu schimbarea si dezvoltarea tehnologiei sa fiti cu un pas inainte pentru a nu va lasa surprinsi si indepartati de schimbarile ce sunt in prezent si vor fi in viitor. Un site web este o solutie ideala pentru o imagine buna asupra companiei dumneavoastra, asupra propriei persoane sau chiar o varianta ideala pentru comercializarea produselor vandute. Apeleaza acum la serviciile noastre profesionale pentru asigurarea afacerii tale.

Impreuna ne promovam afacerile!

EnterClick merge pe sistemul de reciprocitate si cu cat interesul accesarii celorlalte site-uri din sistem este mai mare cu atat traficul site-urilor tale este mai mare.
Promovez si sunt promovat - Pentru a castiga in viata trebuie sa risti, pentru a primi trebuie sa oferi, pentru a ajunge sus trebuie sa pornesti de jos, pentru a face trafic site-ului tau trebuie sa alegi solutia EnterClick.ro chiar acum.