Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/enter/public_html/include/configurare.php on line 28

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enter/public_html/include/configurare.php:28) in /home/enter/public_html/include/header.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enter/public_html/include/configurare.php:28) in /home/enter/public_html/include/header.php on line 3
EnterClick.ro - Instrumente webmasteri - SEO tools

De ce este important sa-mi inscriu site-ul in directoare web.


Directoarele web sunt esentiale si serversc ca si liste de link-uri sau cataloage sortate in functie de topicuri. Ele au aparut inca de pe vremea cand motoarele de cautare nu aveau o asa mare importanta si nu erau atat de relevante, insa in prezent motoarele de cautare precum Google, Yahoo! si Bing au clasat directoarele, astfel devenind principalul ghid ce conecteaza utilizatorul de internet cu site-urile web care contin topicuri similare cautarii efectuate de acesta.
Organizeaza-ti site-ul!

Acest pas este crucial, inscrierea in directoare este timp pierdut daca site-ul tau nu este bine organizat inca de la inceput pentru ca tu sa poti atinge scopul propus.
Pentru Detalii despre cum trebuie sa iti organizezi site-ul pentru o mai buna Indexare Web Citeste asta!
Publicam doar in directoare selectate, 100% functionale, monitorizate zilnic. Te-ai saturat de inscrieri fictive si superficiale? Noi ridicam Standardul.
Google nu agreeaza inscrierile agresive facute in 48 de ore. De aceea poti alege periada de inscriere mai mare.
Obtional compunem Titluri si Descrieri unice pentru fiecare site in parte, astfel incat link-urile obtinute sa nu fie interpretate ca Spam de motoarele de cautare prin caracter repetitiv. Prin descrierile unice la fiecare inscriere, se atribuie fiecarui link o calitate crescuta si relevanta asa cum recomanda orice specialist SEO. Acest lucru ajuta semnificativ la indexarea site-ului in motoarele de cautare si recomandam folosirea acestor obtiuni.
Trimitem Rapoarte saptamanale detaliate pe email, cu toate directoarele in care s-a facut inscrierea. Le mentionam in rapoarte si pe cele in care nu s-a putut face inscrierea, cu motivul detaliat. In locul lor suplimentam directoare din nisa site-ului promovat sau directoare inscrise si neinscrise
Facem reduceri constante pentru mai multe comenzi primite.
Alege Pachetul Potrivit.
Meniu Pachete Inscrieri in Directoare Web

Pachetul Dir.180 - Inscrieri cu descrieri si link-uri.

Pachetul dispune de Inscrierea in 180 Directoare Web Romanesti.

- Adresa E-mail proprie pentru verificarea rapoartelor.

- 1 Articol scris despre WebSite-ul Dvs + 1 Link catre WebSite-ul Dvs.

- 300 Credite in Generatorul de Trafic Enterclick.


Pretul acestul pachet este de: 150 Ron.

Pachetul Dir.250 - Inscrieri cu descrieri si link-uri.

Pachetul dispune de Inscrierea in 250 Directoare Web Romanesti.

- Adresa E-mail proprie pentru verificarea rapoartelor.

- 1 Articol scris despre WebSite-ul Dvs + 2 Link-uri catre WebSite-ul Dvs.

- 350 Credite in Generatorul de Trafic Enterclick.


Pretul acestul pachet este de: 300 Ron.

Pachetul Dir.350 - Inscrieri cu descrieri, link-uri si cuvinte cheie.

Pachetul dispune de Inscrierea in 350 Directoare Web Romanesti.

- Adresa E-mail proprie pentru verificarea rapoartelor.

- 1 Articol scris despre WebSite-ul Dvs + 5 Link-uri catre WebSite-ul Dvs.

- 500 Credite in Generatorul de Trafic Enterclick.


Pretul acestul pachet este de: 400 Ron.

Daca detineti diverse materiale care se pot incadra in sectiunile noastre si doriti sa le publicati pe site-ul nostru va asteptam cu ele pe adresa de scripcariflavius@gmail.com sau office@enterclick.ro.
Afacerile sunt de doua feluri: pe net sau deloc!

Deoarece aceasta "piata de desfacere" enorma "Internetul" acapareaza din ce in ce mai multe domenii de activitate e important ca odata cu schimbarea si dezvoltarea tehnologiei sa fiti cu un pas inainte pentru a nu va lasa surprinsi si indepartati de schimbarile ce sunt in prezent si vor fi in viitor. Un site web este o solutie ideala pentru o imagine buna asupra companiei dumneavoastra, asupra propriei persoane sau chiar o varianta ideala pentru comercializarea produselor vandute. Apeleaza acum la serviciile noastre profesionale pentru asigurarea afacerii tale.

Impreuna ne promovam afacerile!

EnterClick merge pe sistemul de reciprocitate si cu cat interesul accesarii celorlalte site-uri din sistem este mai mare cu atat traficul site-urilor tale este mai mare.
Promovez si sunt promovat - Pentru a castiga in viata trebuie sa risti, pentru a primi trebuie sa oferi, pentru a ajunge sus trebuie sa pornesti de jos, pentru a face trafic site-ului tau trebuie sa alegi solutia EnterClick.ro chiar acum.