Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/enter/public_html/include/configurare.php on line 28

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enter/public_html/include/configurare.php:28) in /home/enter/public_html/include/header.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enter/public_html/include/configurare.php:28) in /home/enter/public_html/include/header.php on line 3
EnterClick.ro - Generator trafic web, trafic web gratuit

Crezi ca e greu??? click aici pentru a vedea pas cu pas tot ce e nevoie sa stii!

Bine ati venit pe EnterClick.ro - generator trafic! EnterClick se doreste a fi un proiect amplu de viitor care va fi solutia perfecta pentru promovarea site-urilor noi sau chiar pentru popularizarea site-urilor deja existente. Fiecare user va avea posibilitatea sa promoveze site-urile pe care le detine sau doreste sa le promoveze, GRATUIT in comunitatea EnterClick!

Ce reprezinta de fapt generatorul de trafic gratuit EnterClick.ro?

Dupa cum zice si numele site-ului Enter si Click, pe romaneste Intri si Dai Click, reprezinta un mod de ajutare reciproca a creatorilor sau proprietarilor de site-uri in cresterea popularitatii si cel mai important in cresterea traficului site-urilor care le detin(cresterea traficului atragand dupa sine si urcarea in motoarele de cautare, cresterea page rank-ului si chiar a valorii site-ului) in acelasi raport cu care ei acceseaza celelalte site-uri din sistem.

Mai exact: Fiecare user din comunitate acceseaza celelalte site-uri inscrise ale celorlalti useri si primeste pentru fiecare site accesat 1 credit. Pentru ca site-ul tau sa apara celorlalti useri e nevoie sa ai credite, la fiecare click primit pierzi 1 credit, deci exista un raport de 1 la 1 intre click dat si click primit.

In alta ordine de idei: Cu cat dai mai multe click-uri si promovezi celelalte site-uri cu atat mai multe click-uri primesti si sunt promovate site-urile tale. O metoda gratuita de a promova orice site care in scurt timp poate ajunge in primele pagini ale motoarelor de cautare pe domeniul din care face parte.

Deviza noastra este: Ajuta-i pe ceilalti cu 1 click si vei fi rasplatit inapoi inzecit!

Daca nu ai inca un cont si vrei sa folosesti generatorul de trafic inregistreaza-te acum, dai ai deja un cont aici, intra in pagina de logare.
Avantaje EnterClick
Cresterea imediata a traficului, cresterea imediata a popularitatii site-ului tau, gratuitatea serviciilor pentru un efort minim! Inregistreaza-te acum
Parteneri EnterClick
Devino partenerul EnterClick si poti beneficia de multe avantaje si privilegii oferite doar celor care cred in proiectul nostru citeste mai mult
Sponsori EnterClick

Poti ajuta proiectul EnterClick daca crezi in viitorul lui si in succesul pe care acesta il va avea in Romania si apoi in toata lumea.
Sponsorizarile oferite vor fi folosite exclusiv atat pentru promovarea proiectului cat si pentru dezvoltarea acestuia in unul cat mai complex, contacteaza-ne acum daca esti interesat!


RECLAMA TA AICI
Relatii la telefon: 0751.871.765
Lista Sponsori
Afacerile sunt de doua feluri: pe net sau deloc!

Deoarece aceasta "piata de desfacere" enorma "Internetul" acapareaza din ce in ce mai multe domenii de activitate e important ca odata cu schimbarea si dezvoltarea tehnologiei sa fiti cu un pas inainte pentru a nu va lasa surprinsi si indepartati de schimbarile ce sunt in prezent si vor fi in viitor. Un site web este o solutie ideala pentru o imagine buna asupra companiei dumneavoastra, asupra propriei persoane sau chiar o varianta ideala pentru comercializarea produselor vandute. Apeleaza acum la serviciile noastre profesionale pentru asigurarea afacerii tale.

Impreuna ne promovam afacerile!

EnterClick merge pe sistemul de reciprocitate si cu cat interesul accesarii celorlalte site-uri din sistem este mai mare cu atat traficul site-urilor tale este mai mare.
Promovez si sunt promovat - Pentru a castiga in viata trebuie sa risti, pentru a primi trebuie sa oferi, pentru a ajunge sus trebuie sa pornesti de jos, pentru a face trafic site-ului tau trebuie sa alegi solutia EnterClick.ro chiar acum.