Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/enter/public_html/include/configurare.php on line 28

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/enter/public_html/include/configurare.php on line 28

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enter/public_html/include/configurare.php:28) in /home/enter/public_html/include/header.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enter/public_html/include/configurare.php:28) in /home/enter/public_html/include/header.php on line 3
EnterClick.ro - Director Web - cazare-acum.ro - Cazare Ieftina Bucuresti
Director web

Carti Vizita

Generator trafic

Instrumente SEO

Statistici enterclick
1157 inregistrati
1 useri activi
60 useri online
377 site-uri inscrise
80 Pagini inscrise
617 site-uri in director
6 carti de vizita
0 click-uri azi
11301515 click-uri
Categoria director: TURISM , Subcategoria: Cazare Regim Hotelier
Descriere: Cazare regim hotelier garsoniere, apartamente, boutique hotel.
Adauga site in director! - adauga acum site-ul tau, gratuit, in directorul enterclick!

Share     Tweet
Page Rank Google: 0
Rank Alexa: 350.750
Vizualizari: 2767
Adaugat pe:
15-08-2010, 18:51:56
Ultima actualizare: 23-11-2010, 10:49:53
Rating 4.9/5 (97.95%)
(39 Voturi)
Cazare Ieftina Bucuresti - www.cazare-acum.ro

Firma noastra va ofera servicii de inchiriere locuinte in regim hotelier pe termen scurt, mediu sau lung in Bucuresti. Preturi incepand de la: 25€/zi garsoniere, 30€/zi apartamente 2 camere, 55€/zi apartamente 3 camere, 39€/zi boutique hotel 4****, 49€/zi boutique hotel 5*****.

Va oferim spre inchiriere in regim hotelier: garsoniere, apartamente cu 2 camere, aparatamente cu 3 camere in zone ultracentrale din Bucuresti.

Firma noastra va ofera acum si cazare in Boutique Hotel 4 ****, dar si Boutique Hotel 5 ***** , la confortul si luxul unui hotel, insa la preturi mai mult decat acceptabile.

 

Sunati acum la numarul de telefon 0727.577.777  pentru a face o rezervare!


URL site: http://www.cazare-acum.ro
Taguri: cazare ieftina bucuresticazare bucuresticazare regim hotelier bucuresticazare bucuresti.

Site-uri similare

Nu exista niciun site similar in aceasta subcategorie!
Afacerile sunt de doua feluri: pe net sau deloc!

Deoarece aceasta "piata de desfacere" enorma "Internetul" acapareaza din ce in ce mai multe domenii de activitate e important ca odata cu schimbarea si dezvoltarea tehnologiei sa fiti cu un pas inainte pentru a nu va lasa surprinsi si indepartati de schimbarile ce sunt in prezent si vor fi in viitor. Un site web este o solutie ideala pentru o imagine buna asupra companiei dumneavoastra, asupra propriei persoane sau chiar o varianta ideala pentru comercializarea produselor vandute. Apeleaza acum la serviciile noastre profesionale pentru asigurarea afacerii tale.

Impreuna ne promovam afacerile!

EnterClick merge pe sistemul de reciprocitate si cu cat interesul accesarii celorlalte site-uri din sistem este mai mare cu atat traficul site-urilor tale este mai mare.
Promovez si sunt promovat - Pentru a castiga in viata trebuie sa risti, pentru a primi trebuie sa oferi, pentru a ajunge sus trebuie sa pornesti de jos, pentru a face trafic site-ului tau trebuie sa alegi solutia EnterClick.ro chiar acum.