Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/enter/public_html/include/configurare.php on line 28

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enter/public_html/include/configurare.php:28) in /home/enter/public_html/include/header.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enter/public_html/include/configurare.php:28) in /home/enter/public_html/include/header.php on line 3
EnterClick.ro - Info Director Web
Director web

Carti Vizita

Generator trafic

Instrumente SEO

Statistici enterclick
1157 inregistrati
1 useri activi
11 useri online
377 site-uri inscrise
80 Pagini inscrise
617 site-uri in director
6 carti de vizita
0 click-uri azi
11301515 click-uri
Director Web Enterclick.ro
Directorul web curent este versiunea 1.0 si este doar inceputul unui director amplu si interactiv cum nu a mai existat in Romania. Va voi explica in cateva randuri ce conditii avem si ce beneficii oferim, precum si modul de functionare al directorului.
Cum functioneaza Directorul Web Enterclick.ro
Directorul Web este unul diferit ca mod de afisare fata de celelalte....In fiecare categorie siteurile sunt afisate intr-o anumita ordine data de: intotdeauna site-urile premium vor fi primele in orice subcategorie din care fac parte, iar al doilea criteriu de departajare este dat de ultima actualizare a siteului.

La fiecare site, proprietarul sau are 4 optiuni: actualizare-(in momentul in care este folosita optiunea site-ul urca in clasament si sunt actualizate atat rank-ul actual in alexa cat si google page rank-ul aferent)- astfel cu cat intrati mai des pe site si va actualizati site-ul cu atat el poate avea mai mult trafic, editare-aici poti edita descrierea siteului, sterge- se poate sterge instant site-ul fara posibilitate de recuperare si ultima optiune este cumpara aici SITE PREMIUM- unde se poate cumpara cu ajutorul creditelor acumulate la generatorul de trafic statutul de site premium care aduce siteul in primele rezultate din categoria din care face parte.

Fiecare site beneficiaza gratuit in director de taguri care il pot urca in motoarele de cautare, beneficiaza de o pagina foarte bine optimizata deasemenea optimizata pentru motoarele de cautare, plus de asta pe langa rank-ul in alexa si rank-ul google va oferim si solutii de promovare prin facebook si twitter in retele de socializare.
Conditii de inscriere - Va rugam sa tineti cont de aceste conditii deoarece niciun site nu va fi validat daca nu le indeplineste!

- nu validam site-uri care nu contin unul din bannerele din sectiunea parteneri !
- nu acceptam subdomenii, decat in cazuri foarte rare cand site-ul respectiv are un continut foarte bun, acceptam bloguri care sunt pe subdomenii!
- nu acceptam site-uri cu continut pornografic, warez, trackere, site-uri care deschid ferestre excesive(popup-uri javascript), site-uri care sunt foarte prost construite sau au un continut copiat!
- un site poate fi doar inntr-o singura categorie, in cazul in care se trimite in mod repetat spre validare un site de n ori catre diferite categorii acesta poate fi blocat pentru totdeauna sa nu mai faca parte din director sau sistemul de generare trafic
Avantaje - de ce trebuie sa va inscrieti site-ul in directorul nostru web!

- garantam ca site-ul dumneavoastra va fi indexat in google din directorul enterclick
- va oferim cel putin 10 de taguri de cautare
- va acordam posibilitatea sa intrati in retelele de socializare
- va oferim clasamente si statistici reale, gratuite, precum si consultanta daca este cazul.
Daca doriti sa va inscrieti in directorul nostru urmati acest link: Adauga site in director!

Afacerile sunt de doua feluri: pe net sau deloc!

Deoarece aceasta "piata de desfacere" enorma "Internetul" acapareaza din ce in ce mai multe domenii de activitate e important ca odata cu schimbarea si dezvoltarea tehnologiei sa fiti cu un pas inainte pentru a nu va lasa surprinsi si indepartati de schimbarile ce sunt in prezent si vor fi in viitor. Un site web este o solutie ideala pentru o imagine buna asupra companiei dumneavoastra, asupra propriei persoane sau chiar o varianta ideala pentru comercializarea produselor vandute. Apeleaza acum la serviciile noastre profesionale pentru asigurarea afacerii tale.

Impreuna ne promovam afacerile!

EnterClick merge pe sistemul de reciprocitate si cu cat interesul accesarii celorlalte site-uri din sistem este mai mare cu atat traficul site-urilor tale este mai mare.
Promovez si sunt promovat - Pentru a castiga in viata trebuie sa risti, pentru a primi trebuie sa oferi, pentru a ajunge sus trebuie sa pornesti de jos, pentru a face trafic site-ului tau trebuie sa alegi solutia EnterClick.ro chiar acum.