Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/enter/public_html/include/configurare.php on line 28

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/enter/public_html/include/configurare.php on line 28

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enter/public_html/include/configurare.php:28) in /home/enter/public_html/include/header.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enter/public_html/include/configurare.php:28) in /home/enter/public_html/include/header.php on line 3
EnterClick.ro - Director Web - biletino.ro - Promotor Evenimente
Director web

Carti Vizita

Generator trafic

Instrumente SEO

Statistici enterclick
1156 inregistrati
0 useri activi
64 useri online
377 site-uri inscrise
80 Pagini inscrise
617 site-uri in director
6 carti de vizita
0 click-uri azi
11301515 click-uri
Categoria director: DIVERTISMENT , Subcategoria: Evenimente
Descriere: Site-uri ce prezinta evenimentele de orice natura!
Adauga site in director! - adauga acum site-ul tau, gratuit, in directorul enterclick!

Share     Tweet
Page Rank Google: 0
Rank Alexa: 595.735
Vizualizari: 1259
Adaugat pe:
17-08-2010, 14:46:34
Ultima actualizare: 18-10-2010, 12:01:15
Rating 5/5 (100%)
(13 Voturi)
Promotor Evenimente - www.biletino.ro

Biletino.ro este un portal creat special atat pentru organizatorii de evenimente(teatru, film, spectacole, concerte, targuri, expozitii, cursuri, comedy, sport, concursuri, etc) cat si pentru cei interesati de aceste evenimente.
Oferim tuturor organizatorilor posibilitatea de a prezenta evenimentele pe care le vor face si totodata vor avea posibilitatea si de a-si tine fanii la curent cu comunicate de presa, stiri diverse sau informatii de ultima ora legate de activitatile ce le-au desfasurat sau le vor desfasura pe viitor.
Biletino.ro va incerca sa va prezinte toate informatiile de pe site intr-un mod cat mai obiectiv impreuna cu fiecare organizator in parte si va verifica pe cat este posibil ca informatiile si evenimentele ce vor fi puse de organizatori pe site sa fie 100% reale.
Astfel, Biletino.ro doreste sa devina principalul tau punct de informare in totalitatea evenimentelor desfasurate in Bucuresti, dar si in celelalte localitati ale tarii.
Daca esti un organizator de evenimente si doresti sa iti prezinti evenimentele pe portalul nostru, gasesti informatiile noastre de contact aici. Inainte de a ne contacta te rugam sa citesti Notele de Confidentialitate si Termenii si Conditiile de utilizare ale serviciilor noastre.


URL site: http://www.biletino.ro
Taguri: biletinoevenimentepromotorspectacoleteatruspectacole.

Site-uri similare

Cocalarus
Este un site de divertisment....detalii
Pitipoance.Ro - Pitipoance si Cocalari
Pitipoance.Ro - Comunitate Online cu poze si imagini cu Pitipoance si Cocalari, acum poti adauga si tu poze cu Pitzipoanca sau chiar un Cocalar de langa tine...detalii
Afacerile sunt de doua feluri: pe net sau deloc!

Deoarece aceasta "piata de desfacere" enorma "Internetul" acapareaza din ce in ce mai multe domenii de activitate e important ca odata cu schimbarea si dezvoltarea tehnologiei sa fiti cu un pas inainte pentru a nu va lasa surprinsi si indepartati de schimbarile ce sunt in prezent si vor fi in viitor. Un site web este o solutie ideala pentru o imagine buna asupra companiei dumneavoastra, asupra propriei persoane sau chiar o varianta ideala pentru comercializarea produselor vandute. Apeleaza acum la serviciile noastre profesionale pentru asigurarea afacerii tale.

Impreuna ne promovam afacerile!

EnterClick merge pe sistemul de reciprocitate si cu cat interesul accesarii celorlalte site-uri din sistem este mai mare cu atat traficul site-urilor tale este mai mare.
Promovez si sunt promovat - Pentru a castiga in viata trebuie sa risti, pentru a primi trebuie sa oferi, pentru a ajunge sus trebuie sa pornesti de jos, pentru a face trafic site-ului tau trebuie sa alegi solutia EnterClick.ro chiar acum.